Privacy Policy

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή η ταχυδρομική σας διεύθυνση.

Το gohalkidiki.com ΔΕΝ συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα, εκτός κι αν τα έχετε παράσχει εσείς ρητά και για συγκεκριμένο σκοπό (π.χ. όταν κάνετε εγγραφή για να λαμβάνετε Newsletter μέσω email ή ζητάτε πληροφορίες) και εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεση σας για την χρήση τους.

1 Επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες

Για την επικοινωνία σας με τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων απαιτείται να συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία (Όνομα, Τηλέφωνο, ημερομηνία άφιξης, ημερομηνία αναχώρησης, email). Τα στοιχεία σας αυτά ΔΕΝ καταγράφονται και ΔΕΝ συλλέγονται σε καμία βάση δεδομένων του gohalkidiki.com. Τα στοιχεία σας αυτά τα λαμβάνει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος, βίλας ή ξενοδοχείου μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχει υποδειχθεί από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος.

Η μετέπειτα συλλογή και επεξεργασία και αποθήκευση των στοιχείων αυτών από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος αφορά την Πολιτική Προστασίας του εκάστοτε ιδιοκτήτη καταλύματος και όχι το gohalkidiki.com Travel Guide.

2 Σύστημα Κρατήσεων για Δραστηριότητες – Things To Do Marketplace

Μια υποενότητα του συγκεκριμένου δικτυακού χώρου (Things to do – Marketplace) χρησιμοποιεί ειδικό σύστημα κρατήσεων με κρυπτογράφηση και τελείως ασφαλές στις συναλλαγές των επισκεπτών.

Οι συνεργάτες μας μέσα από ένα ειδικό σύστημα διαχείρισης ελέγχουν, καταχωρούν και τροποποιούν τις υπηρεσίες. Το gohalkidiki.com έχει επικουρικό ρόλο πάνω σε αυτές τις υπηρεσίες και την κεντρική επίβλεψη για τη σωστή και σωστή λειτουργία του.

Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της εταιρίας Travelotopos η οποία έχει διασφαλίσει τεχνολογικά την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος κρατήσεων.

Για πληρωμές στο Σύστημα Κρατήσεων Δραστηριοτήτων χρησιμοποιείται η τεχνολογία της Paypal έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των πληρωμών των επισκεπτών.

Όλες οι υπηρεσίες, εκδρομές, εισιτήρια και πακέτα προς αγορά στο Σύστημα Κρατήσεων Δραστηριοτήτων καταχωρούνται από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές οι οποίοι έχουν των πλήρη έλεγχο για τη διαθεσιμότητα και τις τιμές.

Το gohalkidiki.com δεν πουλάει και δεν μπορεί να κάνει κρατήσεις αντί εσάς. Σε όλες τις υπηρεσίες η κράτηση γίνεται από εσάς μέσω του συστήματος μας απευθείας στο ημερολόγιο του συνεργάτη.

2.1 Υπηρεσίες, Προϊόντα και Κρατήσεις – Things To Do Marketplace

Το gohalkidiki.com – Things to do Marketplace ΔΕΝ είναι ταξιδιωτικό πρακτορείο και δεν παρέχει ή δεν διαθέτει υπηρεσίες μεταφοράς, καταλύματα, εκδρομές, εκδρομές ή άλλες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Παρόλο που το gohalkidiki.com – Things to do Marketplace εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρονται από τρίτους προμηθευτές και διευκολύνει τις κρατήσεις αυτών των προμηθευτών, τέτοιες ενέργειες δεν υπονοούν, ούτε συνιστούν χορηγία ή έγκριση του gohalkidiki.com αλλά στη συνεργασία μεταξύ του gohalkidiki.com και τρίτων προμηθευτών.

Παρόλο που οι συνεργάτες του gohalkidiki.com – Things to do Marketplace μπορούν να αξιολογήσουν και να αναθεωρήσουν συγκεκριμένες εμπειρίες ταξιδιού με βάση τις δικές τους εμπειρίες, το Marketplace δεν υποστηρίζει ή δεν συνιστά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων προμηθευτών. Συμφωνείτε ότι το gohalkidiki.com Marketplace δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που λαμβάνει από προμηθευτές τρίτων και εμφανίζει στην ιστοσελίδα του.

Εάν κάνετε κράτηση για μια ταξιδιωτική εμπειρία μέσω του gohalkidiki.com – Things to do Marketplace, συμφωνείτε να ελέγξετε και να δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις του προμηθευτή καθώς και από οποιονδήποτε άλλο κανονισμό ή πολιτική που σχετίζεται με την ταξιδιωτική εμπειρία του προμηθευτή.

Οι αλληλεπιδράσεις σας με προμηθευτές τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη. Το gohalkidiki.com – Things to do Marketplace δεν θα φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με πράξεις, παραλείψεις, λάθη, παραστάσεις, εγγυήσεις, παραβιάσεις ή αμέλεια τρίτων προμηθευτών ή για οποιεσδήποτε σωματικές βλάβες, θάνατο, υλικές ζημιές ή άλλες ζημίες ή δαπάνες που προκύπτουν από αλληλεπιδράσεις με τρίτους προμηθευτές.

2.2 Τροποποίηση της κράτησης σας – Things To Do Marketplace

Όλες οι αιτήσεις για τροποποιήσεις και τροποποιήσεις στην κράτησή σας πρέπει να απευθύνονται στην ομάδα του gohalkidiki.com – Things to do Marketplace, η οποία θα επεξεργαστεί το αίτημα και θα επικοινωνήσει με τον προμηθευτή για τις ενέργιες που απαιτούνται.

Περιστασιακά, οι προμηθευτές μας ή / και οι πάροχοι υπηρεσιών πραγματοποιούν αλλαγές στις ημερομηνίες, τις τιμές, τις εγκλείσεις, την κάλυψη, τις απαιτήσεις ηλικίας και άλλες λειτουργίες ή / και απαιτήσεις του γύρου.

Ως αποτέλεσμα, το gohalkidiki.com – Things to do Marketplace διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει, να αλλάξει ή να αντικαταστήσει οποιαδήποτε υπηρεσία, περιοδεία, εισιτήριο ή προϊόν που έχετε κάνει κράτηση σε αυτή την Ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν είστε δυσαρεστημένοι με τις εναλλακτικές λύσεις που προσφέρονται, δικαιούστε πλήρη επιστροφή της αρχικής τιμής αγοράς.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, όταν ενημερώνονται εκ των προτέρων από τους αντιπροσώπους μας, τους παρόχους υπηρεσιών ή / και τους προμηθευτές για μια σημαντική αλλαγή σε μια κράτηση ή / και σε προϊόν ή γεγονός, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ενημερώσουμε τον καταναλωτή, τον ταξιδιωτικό πράκτορα ή / και του διανομέα, κατά περίπτωση, προκειμένου να τροποποιηθεί ή να επαναληφθεί η κράτηση όπου αυτό είναι εφικτό.

3 Εγγραφή στο newsletter

Το Newsletter του gohalkidiki.com περιέχει ειδήσεις, προσφορές και άλλες πληροφορίες. Στο Newsletter θα λαμβάνετε εξατομικευμένες διαφημίσεις για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή προτάσεις για συμμετοχή σε καμπάνιες.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο του gohalkidiki.com δηλώνετε ότι συμφωνείτε ότι, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια εξατομικευμένη συλλογή από νέα, προσφορές και άλλες πληροφορίες για το ενημερωτικό δελτίο και να σας το αποστείλουμε, μπορούμε να αξιολογούμε τις τις αναζητήσεις στον διαδικτυκό μας χώρο, ώστε να μπορέσουμε να συντάξουμε ένα ενημερωτικό δελτίο το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.
Θα επικοινωνούμε μαζί σας μόνο μέσω e-mail.

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο, μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα αποδεκτών  του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή και κατά συνέπεια να διαγραφείτε από αυτό. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον σύνδεσμο που περιλαμβάνεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο. Έπειτα θα ακολουθήσετε τη διαδικασία διαγραφής ή μπορείτε να μας στείλετε την ανάκληση της συγκατάθεσής σας για τη λήψη του ενημερωτικού δελτίου (γνωστοποίηση αποχώρησης) μέσω email μας info@gohalkidiki.com.

3.1 Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο  για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

Αν μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς λόγους (εγγραφή στο Newsletter), θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό μέχρις ότου ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον.

3.2 Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων

Το gohalkidiki.com δηλώνει ρητά ότι δεν διαβιβάζει σε κανέναν, εταιρία, φορέα ή πρόσωπο τα προσωπικά σας δεδομένα ( κατά την εγγραφή σας στο Newsletter μας)

Εντούτοις, διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε πληροφορίες εάν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από τον νόμο ή αν η κοινοποίηση μας ζητηθεί από αρχές που ενεργούν στα πλαίσια της νομιμότητας ή αρχές ποινικής δίωξης.

4 Κοινωνικά plug-ins/ενσωμάτωση

Στους ιστοτόπους μας χρησιμοποιούνται τα λεγόμενα κοινωνικά plug-ins («plug-ins») των κοινωνικών δικτύων, ιδίως το κουμπί «Κοινοποίηση» ή «Κοινοποίηση με φίλους» του παρόχου «Facebook», του οποίου τον ιστότοπο facebook.com διαχειρίζεται η Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Η Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Ireland, είναι υπεύθυνη για τον γερμανικό ιστότοπο, facebook.de. Τα plug-ins συνήθως σημειώνονται με ένα λογότυπο Facebook. Εκτός από το Facebook, χρησιμοποιούμε και plug-ins από το «Google +» (Πάροχος: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), «Twitter» (Πάροχος: Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103) και «Pinterest» (Πάροχος: Pinterest Inc., 808 Brannan Street San Francisco, CA 94103, USA).

Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, έχουμε συνειδητά αποφασίσει να μη χρησιμοποιούμε απευθείας plug-ins των κοινωνικών δικτύων στους ιστοτόπους μας. Αντ’ αυτού χρησιμοποιούμε τη λύση «Shareaholic». Με τη βοήθεια του Shareaholic, μπορούμε οι ίδιοι να προσδιορίσουμε το αν και το πότε  τα δεδομένα θα μεταδίδονται στον διαχειριστή των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων. Για τον λόγο αυτόν, ουσιαστικά δεν μεταδίδεται αυτόματα κανένα δεδομένο σε κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Google+, Twitter ή Pinterest, όταν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Μόνο αν εσείς οι ίδιοι κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί το πρόγραμμα περιήγησης ιστοτόπων θα  δημιουργήσει μια σύνδεση με τους  διακομιστές του αντίστοιχου κοινωνικού δικτύου, δηλαδή κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί (π.χ. «Δημοσίευση», «Κοινοποίηση» ή «Κοινοποίηση με φίλους») συμφωνείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο με τους  διακομιστές του αντίστοιχου κοινωνικού δικτύου και θα μεταδώσει δεδομένα χρήσης στον αντίστοιχο διαχειριστή του κοινωνικού δικτύου.

Δεν ασκούμε καμία επιρροή επί της φύσης και της έκτασης των στοιχείων που διαβιβάζονται και στη συνέχεια συγκεντρώνονται από τα κοινωνικά δίκτυα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και το πεδίο εφαρμογής της συλλογής και την περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των δεδομένων από τα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα καθώς και για τα δικαιώματα και τις διαθέσιμες ρυθμίσεις για την προστασία της ιδιωτικής σας σφαίρας υπό αυτή την έννοια, συμβουλευτείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των αντίστοιχων κοινωνικών δικτύων

5 Aίτημα για πληροφορίες, Aπόσυρση και Διαγραφή

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιβάρυνση, να εναντιώνεστε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για το μέλλον, να ζητήσετε την πλήρη διαγραφή αυτών, ή να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που αποθηκεύονται από εμάς για το άτομο σας ή τη διόρθωση αυτών. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη μορφή επικοινωνίας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να μας στείλετε email στο info@gohalkidiki.com ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στον δικτυακό μας χώρο.

6 Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε υιοθετήσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία και για την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση ή πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας που ακολουθούμε και εφαρμόζουμε βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να είναι σύγχρονα και να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

7 Ενημέρωση και τροποποίηση

Το gohalkidiki.com Travel Guide διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί / επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλούμε να διαβάζετε πάντα την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση, σε περίπτωση που έχουν γίνει τυχόν τροποποιήσεις ή ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Μάρτιος 2018.

Search

November 2020

 • M
 • D
 • M
 • D
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

Dezember 2020

 • M
 • D
 • M
 • D
 • F
 • S
 • S
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Adults
0 Children
Pets

Compare listings

Compare